avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită taxa de timbru pt. cerere executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

taxa de timbru pt. cerere executare silita

Buna ziua, imi puteti spune va rog cat este taxa de timbru pe care trebuie sa o anexez la o cerere de executare silita adresata unui executor judecatoresc? suma ce doresc a fi executata este de 160.700 ron.
Precizez faptul ca s-a facut o data executarea, debitoarea a depus contestatie la executare si i s-a admis, motivul fiind lipsa emiterii unei somatii din partea executorului, acum vreau sa refaca executarea d-l executor (de aceasta data cu emiterea somatiei ca sa nu mai am probleme, nu stiu cat a fost prima data taxa de timbru pt. ca s-a ocupat altcineva in locul meu).
Multumesc.
taxa de timbru este de 10 lei si timbru judiciar 0,3 lei
taxa de timbru de 10 lei /titlu executoriu
timbru judiciar 0.30 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac posibila pentru incuviintare executare silita asbinvest asbinvest Buna ziua ! SC X sint actionat in judecata de SC Y ca debitor ( X ) in baza citatiei emise de judecatoria Bacau in 30.05.2011 si termen de judecare in ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata ion_ceci ion_ceci Buna ziua, Se poate folosi procedura somatiei de plata in urmatoarea situatie? Debitorul pt. plata facturii emite fila c.e.c. fara acoperire. Creditorul ... (vezi toată discuția)
Contestatie excutare valoare 350.000eur 72lia 72lia Buna ziua, Am primit somatie pentru neplata unui imprumut, valoare >300.000eur. Unde depun contestatia? Judecatorie? cat este taxa 194ron? (vezi toată discuția)