avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii neprimire salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

neprimire salariu

Buna ziua. Sunt asistent personal al unei persoane cu handicap grav (fiul meu 22 ani). Acum doua luni am avut sedinta la primarie cu toti asistentii personali din comuna prin care am fost informati ca primaria nu ne mai poate da salariile si sa facem cereri in numele persoanelor cu handicap cum ca acestea nu mai au nevoie de ajutorul nostru si sa trecem in somaj.Eu personal nu am facut treaba aceasta pentru ca nu mi s-a parut corect sa renunt la locul de munca pentru ca persoana cu handicap grav necesita asistent personal. Acum am fost sa-mi redic salariul iar de la primarie mi s-a spus ca, citez:ASISTENTII PERSONALI NU MAI PRIMESC SALARIU. Va rog mult sa ma indrumati in ce parte sa o apuc si cui sa ma adresez.Am fost avertizata ca daca voi merge mai departe doamna primar nu va recunoaste asolut nimic.Va rog cui sa ma adresez? Totusi exista niste legi, eu nu pot sa-mi gasesc alt loc de munca , persoana cu handicap nu se poate hrani singura , folosesc pamersi pentru necesitati ce sa mai este ca o leguma in pat . V rog indrumati-ma sa fac ceva ,sa ma adresez cuiva. VA MULTUMESC CA MA-TI ASCULTAT.
Cel mai recent răspuns: ionelasimion , utilizator 14:36, 6 Decembrie 2012
Este o chestiune delicata cu primirea ajutoarelor de catre asistentii personali. Dupa cum siti, aceste ajutoare nu se mai acorda atat de usor ca inainte - incercati sa va adresati Ministerului Muncii ... poate gasiti acolo o rezolvare.
totusi nu este vorba despre un ajutor ci de salariul meu legea spune ,cred, caaceste persoane au nevoie de insotitori iar noi suntem platiti ca bugetarii deci am si carte de munca si vechime de 15 ani.repet nu este un ajutor este un salar cum primesc toti bugetarii ,eu am 570 lei net poate stiti in ce parte sa o iau? va rog!
Ultima modificare: Joi, 6 Decembrie 2012
ionelasimion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul platit pt asistenti personali rozaliafrincu rozaliafrincu Sunt asistent personal al fiicei mele ,persoana cu handicap grav,majora,si v-as ruga sa imi spuneti daca beneficiez de concediu de odihna platit,in ce baza ... (vezi toată discuția)
Asistent personal copil cu handicap grav bosanceanugheorghe bosanceanugheorghe Buna ziua, Mama unui copil cu handicap grav, a fost angajata ca asistent personal pentru el, iar din anul 2012 a fost trecuta in somaj.Cu toate insistentele ... (vezi toată discuția)
Concediere - asistent persoana cu handicap grav mihail70 mihail70 Buna ziua ! Sunt angajat de 1 luna ca asistent la o persoana cu handicap grav si primarul localitatii m-a anuntat ca din motive financiare este nevoit sa ma ... (vezi toată discuția)