avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este obligatoriu ca in comisia de disciplina sa fie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este obligatoriu ca in comisia de disciplina sa fie inclus si un reprezentat de sindicat daca salariatul cercetat nu este membru de sindicat?

Daca un salariat este cercetat disciplinar si nu este membru in sindicat, componenta comisiei de disciplina nu ar trebui sa nu includa si reprezentantul sindicatului?
Cel mai recent răspuns: MikkyT , utilizator 19:41, 6 Decembrie 2012
Nu .... componenta comisiei de disciplina este stabilita de catre angajator , indiferent daca salariatul cercetat este sau nu membru de sindicat ...
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Componenta comisie de disciplina cristina69 cristina69 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca din componenta unei comisii de disciplina este obligatoriu sa faca parte si un observator fara drept de vot (respectiv ... (vezi toată discuția)
Convocare cercetare disciplinara shelley shelley convocarea , avand ca obiect cercetarea disciplinara de catre cine trebuie semnata? decatre membri comisiei sau administratorul o poate semna singur ? (vezi toată discuția)
Ajutor cercetare disciplinara Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua, ma puteti ajuta cu un model de decize numire comisie pt. cercetare disciplinra? Am un salariat care nu s-a mai prezentat la munca si nu stiu cum ar ... (vezi toată discuția)