avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor cercetare disciplinara

Buna ziua, ma puteti ajuta cu un model de decize numire comisie pt. cercetare disciplinra?
Am un salariat care nu s-a mai prezentat la munca si nu stiu cum ar trtebui sa arate decizia aceasta de numire a comisiei.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 20 Februarie 2009
gabriela_ne a scris:

Buna ziua, ma puteti ajuta cu un model de decize numire comisie pt. cercetare disciplinra?
Am un salariat care nu s-a mai prezentat la munca si nu stiu cum ar trtebui sa arate decizia aceasta de numire a comisiei.
Multumesc.

E la libera alegere, conditia este sa contina si sa se deduca din ea ce trebuie.
Ca si exemplu, la preambul specificati referatul in baza caruia se constata abaterea salariatului si cine l-a intocmit.
La articole specificati: 1. componenta comisiei; 2. Data la care comisia se intruneste pentru cercetare si cine este vizat.
gabriela_ne a scris:

Multumesc.

O astfel de decizie ar trebui sa cuprinda urmatoarele aspecte :
1. Comisia de disciplină (în continuare – Comisia) se instituie în scopul examinării cazurilor privind răspunderea disciplinară a angajaţilor / angajatului .........
2. Comisia de disciplină se compune din: ...................... Potrivit CCMN, din comisie va face parte fără drept de vot, în calitate de observator, şi un reprezentant al organizaţiei sindicale al cărei membru este salariatul cercetat.
3. Comisia îl va convoca în scris pe salariatul cercetat, cu cel puţin 5 zile lucrătoare înainte. Convocarea va indica cel puţin motivul, data, ora şi locul întrevederii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare cercetare disciplinara shelley shelley convocarea , avand ca obiect cercetarea disciplinara de catre cine trebuie semnata? decatre membri comisiei sau administratorul o poate semna singur ? (vezi toată discuția)
Termenul de chemare la cercetare disciplinara prealabila ???? MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR buna ziua am primit o scrisoare de la personal sa ma prezint pentru cercetare disciplinara prealabila dar termenul de la data primirii adresei si data ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca. Emanuel@ Emanuel@ Buna ziua, Va rog, daca se poate, citeva lamuriri : lucrez intr-o companie de mai bine de 1 an iar acum 2 zile am incalcat ROI fumind in spatiu neamanajat ... (vezi toată discuția)