Suspendarea platii indemnizatiilor de somaj acordate beneficiarilor are loc dupa cum urmeaza:
c) la data incadrarii in munca, conform legii, pe o perioada de cel mult 12 luni;
Deci plata indemizatiei se suspenda, urmand ca la incetarea c.i.m aceasta sa se reia in plata.
Repunerea în platã, dupã suspendarea în condiţiileacestea, se face de la data depunerii cererii beneficiarului, dar nu mai târziu de 30 de zile calendaristice de la data încetãrii situaţiei care a condus la suspendare.
Revenire din somaj
econo
Daca un angajat a fost dat in somaj si dupa cateva luni este chemat inapoi, el fiind inca somer indemnizat, i se reactiveaza vechiul contract sau se intocmeste ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie somaj
mihueu
Daca sunt in somaj si nu declar in 3 zile ca am semnat un contract de munca, ce se intampla ? Am semnat un contract de munca pt 2 luni, daca in astea 2 luni ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj
saftmiki
Am un salariat care a fost in cresterea copilui 2 ani, a venit a stat 2 saptamani si a plecat in somaj.A stat o luna in somaj si apoi a venit si la-m reangajat ... (vezi toată discuția)