avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale schimb pe schimb auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

schimb pe schimb auto

buna seara,vreau sa fac schimb de masina cu cineva,schimb pe schimb.cum trebuie sa procedez,ce acte trebuie?cat timp pot sa merg cu ea,cu cea pe care vreau sa o iau fara sa o trec pe numele meu?trebuie sa fac o alta polita rca?
ambele masini sunt inscrise in romania.pana o trec pe nume,impozitul pe fosta masina il platesc eu,iar cel care fac schimb la fel?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 19:31, 6 Decembrie 2012
Intocmiti contracte de vanzare cumparare, prima data ca vanzator si a doua oara ca si cumparator. Va avantajeaza sa o treceti la impozite si taxe de la inceput de an, in acest fel nu va mai complicati cu impozitul. Alt lucru care v-ar favoriza este sa faceti intelegerea ca fiecare sa inscrie masina pe numele lui, in caz contrar amenzile de rovinieta, pot veni pe numele dvs.

Asigurarea este pe masina, daca vanzatorul o are pe un termen mai lung puteti sa o folositi dvs. Sfatul meu este sa nu va lungiti cu actele(parca aveti 30 zile sa o inscrieti pe numele dvs in politie), daca respectivul cumparator o vinde cu chitanta de mana, toate problemele pt aceea masina vor veni pe numele dvs, exceptie amenzile date soferilor, deja m-am repetat, scuze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedarea in folosinta a unui automobil alex1908 alex1908 La inceputul acestui an am instrainat un autoturism, tinand cont ca se aplica noua lege privind taxa de inamatriculare (nu sunt sigura daca asta e denumirea), ... (vezi toată discuția)
Cedarea in folosinta a unui automobil alex1908 alex1908 La inceputul acestui an am instrainat un autoturism, tinand cont ca se aplica noua lege privind taxa de inamatriculare (nu sunt sigura daca asta e denumirea), ... (vezi toată discuția)
Radiere masina din circulatie de la politie valentincr valentincr Buna ziua, In luna ianuarie am vandut o masina unei persoane din Bucuresti. S-au facut toate actele la Udristei la un ghiseu de acte. Am scris si pe ... (vezi toată discuția)