avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Va rog un raspuns pentru adulter in caz de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Va rog un raspuns pentru adulter in caz de divort

Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie:
ce se poate intampla in cazul unui divort, daca unul dintre soti aduce dovezi in instanta ca celalalt a "calcat stramb"- adulter ( poze, martori, etc?). Poate obtine mai mult la partaj? sau cam ce ar putea rezolva cu asta?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:22, 7 Decembrie 2012
Poate obtine divortul din culpa exclusiva a sotului care a comis adulterul. Partajul nu are legatura cu fapta sotului respectiv, ci doar cu impartirea bunurilor comune.
Bunuri comune insemnand? casa si tot ce exista in ea, masina..si alte bunuri?
Multumesc
Bunuri comune inseamna tot ce ati obtinut impreuna, in timpul casatoriei.
Toate bunurile comune dobandite in timpul casniciei(casa, masina,tablouri, mobila, etc) dar si veniturile din munca, veniturile din pensii, veniturile din drepturile de proprietate intelectuala, daca creanta privind incasarea lor, devine scadenta in timpul comunitatii.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Am și eu o întrebare cam incomodă! ce drepturi are ... danaciungan@yahoo.com danaciungan@yahoo.com Bună ziua!Am și eu o întrebare cam incomodă!Ce drepturi are o femeie divorțată,care a lucrat pe salariu minim tot timpul.? (vezi toată discuția)
Divort si credit ipotecar mirelap mirelap Buna ziua, Am si eu o problema...mai delicata... Saptamana viitoare am primul termen de judecata in cadrul unui proces de divort. Problema mea este legata ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj valentyna1 valentyna1 Buna ziua. Sunt casatorita de 2 ani si de la un timp sotul meu nu si mai respecta amgajamentul luat. Locuim intr o casa construita in timpul casniciei cu bani ... (vezi toată discuția)