avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta:
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta:

O sentinta irevocabila mai poate fi atacata , la ce perioada de timp pot sa o procur , sa pronuntat la 06-11-2012 , si pana astazi nu stiu nimic de ea.
#-o
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:49, 8 Decembrie 2012
interesati-va daca s-a redactat sentinta respectiva. Termenul difera in functie de instanta de judecata, cat de aglomerata este. Poate sa dureze chiar si trei luni.
Sunt destul de putine sentinte irevocabile. Ea devine irevocabila daca niciuna dintre parti nu o atacata. Cum dvs inca nu ati primit comunicarea, atunci acea sentinta nu este irevocabila cel mai probabil.

Spuneti-ne ce obiect a avut dosarul mai bine si daca a fost la judecatorie sau la alta instanta.

De regula o sentinta (hot data de instanta de fond) poate fi atacata cu apel sau recurs.

In orice caz, redactarile nu vin mai devreme de 30 de zile. Iar hot irevocabile nu vi se comunica.

Puteti merge la arhiva instantei sa va interesati daca s-a redactat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta ramonel78 ramonel78 in cat timp se da o sentinta judecatoreasca? (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare szabodoinitadoina szabodoinitadoina am avut proces la judecatorie si mi s-a admis actiunea plingere la legea 18 de reconstituire 15 ha teren . la tribunal s-a admis recursul comisiei fond ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare ContSters159442 ContSters159442 fostul sot a deschis impotriva mea o actiune in constatare in anul 2012 dintr-o locuinta sociala, procesul s-a incheiat in noiembrie 2012 si i s-a respins lui ... (vezi toată discuția)