avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract pe perioada determinata

Daca am contract pe o perioada determinata de 3 luni, trebuie sa mai stau in preaviz?La contractul pe perioada determinata pot sa-mi dau demisia inainte sa se implineasca cele 3 luni?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:07, 7 Decembrie 2012
Puteti sa va dati demisia cand doriti cu respectarea termenului de preaviz.
Daca va dati demisia , atunci trebuie sa stiti ca, regula in materie de incetare a contractului individual de munca din initiativa salariatului este incetarea dupa expirarea unui termen de preaviz, in conditiile art. 81 C. muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie dobremariana dobremariana Buna seara! Am si eu o intrebare daca ma poate lamuri cineva,va rog frumos. Daca esti angajat la o societate pe perioada nedeterminata de ceva timp (3 ani) pe ... (vezi toată discuția)
Pentru contractul de munca pe 3 luni trebuie preaviz? bassmafya17 bassmafya17 pentru contractul de munca ,cel pe 3 luni trebuie preaviz daca cumva nu mai poti sa stai si pleci dupa o saptamana,de ex.? ce se intampla daca nu te mai duci? (vezi toată discuția)
Demisie Gabri1987 Gabri1987 daca am un contract pe perioada determinata de 3 luni , pot sa imi dau demisia fara a sta in preaviz? (vezi toată discuția)