avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensia de invaliditate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensia de invaliditate

Pentru un angajat din sistemul bugetar care se pensioneaza de invaliditate gradul II (pentru perioada de un an) as vrea sa stiu ce se face cu postul lui, conf. art.56 lit.d din Codul muncii contractul de munca inceteaza. Dar ce se face mai departe cu postul lui? Se retine sau ? Mentionez ca angajatul respectiv spune ca dupa un an vrea sa revina la serviciu.
Va rog sa ma ajutati cu o baza legala in acest sens

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate gradul iii spiruharet spiruharet 1. [b] In cazul unui pensionar gradul III de invaliditate, am obligatia de a-i pastra postul, si daca exista aceasta posibilitate cat timp?[/b] 2. [b] La ... (vezi toată discuția)
Incetarea cim - pensie de invaliditate ioanav04 ioanav04 Buna seara tuturor, am rugamintea sa-mi spuna cineva cum inceteaza CIM al unui salariat in momentul inscrierii la pensie de invaliditate (gradul ... (vezi toată discuția)
Un angajat s-a pensionat fara sa anunte angajatorul simi82 simi82 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: Unul din salariatii nostri are contract de munca pe perioada nedeterminata. Anul trecut in ... (vezi toată discuția)