avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare

daca o persoana divortata intr-un contract de vanzare-cumparare in loc de persoana divortata se trece persoana vaduva (este vaduva ca urmare a unui concubinaj de n ani). Poate fi afectate calitatile de cumparator datorita acestei erori din contract? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:43, 8 Decembrie 2012
:confused: E divortata, vaduva sau concubina ? :) Vaduva esti daca iti moare sotul, nu concubinul.
Explicati un pic care e situatia.. vinde, cumpara sau care e treaba ?
Ultima modificare: Vineri, 7 Decembrie 2012
gi-jane2, moderator
divortata. intr-un act de vanzare-cumparare ea este cumparatoare, in loc sa fie trecuta divortata e trecuta vaduva?
Nu exista statutul de vaduva sau divortata ( cand e vb de contracte).. e necasatorita, asta trece in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare gresita - proprietar "casatorit", in loc de "necasatorit" - cum este corect alinamada alinamada Buna ziua! Avem si noi o problema, soacra mea vrea sa vanda un apartament pe care este doar ea proprietara, sotul murind in 1990, iar apartamentul a fost ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare . importanta starii civile a vanzatorului Aender84 Aender84 Buna ziua, sunt in procesul semnarii unui contract imobiliar de vanzare cumparare iar prezentul proprietar a cerut sa nu fie precizata in contract starea ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager ionupaulinei ionupaulinei Buna ziua! Am cumparat un apartament si vreau sa trec si pe alta persoana pe contract, dupa intabulare.. Ce optiuni am, ca sa fie corect pentru ambii? (vezi toată discuția)