avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional

As dori sa stiu ce se intampla daca am semnat un act aditional ca nu plec un an de zile din firma unde sunt angajata si doresc acum sa plec.Din act rezulta ca trebuie sa platesc 7000 de euro daca imi dau demisia si ca in acesti bani intra toate cheltuielile cu deplasarea si trainuirea la locul de munca.Eu sunt angajata la o firma din Buc si sunt deplasata in Franta pentru un an, iar aici am facut un singur training care a fost facut de clientul unde lucrez.Sunt de 2 luni in Franta.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: andreea_nov , utilizator 15:36, 7 Decembrie 2012
Plecarea inainte de implinirea perioadei respective - 1 an - , va determina obligarea dvs la suportarea tuturor cheltuielilor ocazionate de pregatirea sa profesionala, proportional cu perioada nelucrata din perioada stabilita conform actului aditional la contractul individual de munca.
chiar daca am facut un singur trainig care nu e platit de ei?ci de clientul la care lucrez?
Art. 193 Codul muncii:

Formarea profesionala a salariatilor se poate realiza prin urmatoarele forme:
a) participarea la cursuri organizate de catre angajator sau de catre furnizorii de servicii de formare profesionala din tara ori din strainatate;
b) stagii de adaptare profesionala la cerintele postului si ale locului de munca;
c) stagii de practica si specializare in tara si in strainatate;
d) ucenicie organizata la locul de munca;
e) formare individualizata;
f) alte forme de pregatire convenite intre angajator si salariat.
multumesc
Posibil ca exista un contract intre cele doua , astfel incat acel client trebuia sa efectueze acel training ...

Alte discuții în legătură

Contractul de adaptare profesionala shobo187 shobo187 Salut, Am si eu o problema in ceea ce priveste Contractul de adaptare profesionala. M-am angajat acum o luna la un call center si am semnat cu contract de ... (vezi toată discuția)
Clauza formare profesionala s_fiorello s_fiorello Buna, Am facut un contract acuma ceva timp de on-job training pe x (suma foarte mare) euro in strainatate cu obligatia de a sta angajat la firma respectiva ... (vezi toată discuția)
Teambuilding/ formare profesionala mihaelarosu mihaelarosu Sunt teambuilding-urile considerate formari profesioanale si pot fi imputate angajatului la plecare ? Se poate face act aditional pentru un team-buiding? (vezi toată discuția)