avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional

As dori sa stiu ce se intampla daca am semnat un act aditional ca nu plec un an de zile din firma unde sunt angajata si doresc acum sa plec.Din act rezulta ca trebuie sa platesc 7000 de euro daca imi dau demisia si ca in acesti bani intra toate cheltuielile cu deplasarea si trainuirea la locul de munca.Eu sunt angajata la o firma din Buc si sunt deplasata in Franta pentru un an, iar aici am facut un singur training care a fost facut de clientul unde lucrez.Sunt de 2 luni in Franta.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: andreea_nov , utilizator 15:36, 7 Decembrie 2012
Inca ceva...ei ar trebui sa faca dovada ca acest training a costat 7000 de euro daca se ajunge in instanta?
Da, trebuie sa faca aceasta dovada.
Angajatorul va trebuie sa faca acea dovada ... Obligaţia de restituire ce incumbă salariatului nu poate depăşi cuantumul cheltuielilor făcute de angajator cu formarea sa profesională.
si oricum eu trebuia sa lucrez aici pe un anumit post si acum fac ceva nou nu ce au zis eu ca voi face, poate fi si asta un motiv pentru mine, dar am sa incerc amiabil sa vad daca se poate rezolva ceva, multumesc mult pentru sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de adaptare profesionala shobo187 shobo187 Salut, Am si eu o problema in ceea ce priveste Contractul de adaptare profesionala. M-am angajat acum o luna la un call center si am semnat cu contract de ... (vezi toată discuția)
Clauza formare profesionala s_fiorello s_fiorello Buna, Am facut un contract acuma ceva timp de on-job training pe x (suma foarte mare) euro in strainatate cu obligatia de a sta angajat la firma respectiva ... (vezi toată discuția)
Teambuilding/ formare profesionala mihaelarosu mihaelarosu Sunt teambuilding-urile considerate formari profesioanale si pot fi imputate angajatului la plecare ? Se poate face act aditional pentru un team-buiding? (vezi toată discuția)