avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Loc de parcare masina care nu este pe numele meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Loc de parcare masina care nu este pe numele meu

Buna ziua!

Am primit cadou o masina, pentru care nu am acte pe numele meu, eu doar o folosesc. Locuiesc in Bucuresti unde este foarte greu sa gasesti un loc de parcare. As vrea sa inchiriez un loc de parcare de la ADP. Avand in vedere ca pot face dovada ca sunt proprietara unui apartament, ca locuiesc acolo si ca adresa din buletin este cea din acte pot sa obtin un loc de parcare daca nu am actele masinii pe numle meu?

PS: Ma gandesc in viitor sa trec si actele masinii pe numele meu se poate face o donatie sau un act in acest sens fara a interveni un act de vanzare cumparare? Sau pot face un act de vanzare cumparare pe orice suma?

Va multumesc anticipat,
Alina
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:49, 8 Decembrie 2012
Pentru a putea obtine concesionarea unui spatiu cu destinatia de loc de parcare,este obligatoriu ca solicitantul sa detina toate documentele personale si ale autovehiculului la adresa unde se solicita spatiul de parcare
Primordial este sa realizati document legal prin care sa deveniti proprietarul auto,sa solicitati schimbarea doicumentelor acestuia si ulterior puteti solicita si concesionarea spatiu de parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc parcare gini_eyes gini_eyes Buna seara!va rog dc se poate sa ma ajutati cu un rasp,problema incepe asa.eu mi-am cumparat o masina,intre timp m-am casatorit nu am schimbat actele la masina ... (vezi toată discuția)
Semnatura si stampila de la asociatie privata de locatari(sector 2) vasiliu ruxandra vasiliu ruxandra anul trecut am radiat masina care era pe numele meu am luat alta care am inscris-o pe numele sotului adresa este aceeasi. am platit locul de parcare la ... (vezi toată discuția)
Loc parcare, cum sa fac sa am ? veronik veronik Locuiesc cu chirie in sect 5 si as vrea sa am un loc de parcare inchiriat. Proprietara nu are adresa de domiciliu de Bucuresti, dar actul de proprietate al ... (vezi toată discuția)