avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... accident de munca
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

accident de munca

Am primit o rezoluţie de neincepere a urmăririi penale împotriva autorului accidentului rutier în care a murit tatăl meu(accident de muncă rutier). În rezoluţie scrie ca în baza art 228 alin 6 ccp si art 10 lit b ccp si dispoziţiile art 192 alin 3 din ccp se dispune neinceperea urmăririi penale si se comunIca părţilor,ITM si serviciului SSM. Asta înseamnă ca vinovatul nu va mai fi cercetat deloc sau rezoluţia se referă strict la partea de ITM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 8 Decembrie 2012
Nu, asta e rezolutia procurorului privind accidentul rutir si nu se refera strict doar la ITM.
Rezolutia Parchetului este clara nu se va incepe urmarirea penala , prin urmare cel care a provocat accidentul nu va mai fi judecat pentru decesul tatalui dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva rezolutiei data de prim procuror pamina pamina buna ziua,as dori si eu sa stiu cum sa incep o contestatie impotriva rezolutiei,primite de la prim procuror Avrig,aceasta contestatie trebuie sa o fac la ... (vezi toată discuția)
Inceperea urmaririi penale donciuovidiu donciuovidiu Fără a dovedi vinovăţia unui angajat, angajatorul se prevalează de art. 52, alin. 1, lit. b, din Codul muncii, îi face o plângere penală neargumentată ... (vezi toată discuția)
Dispozitia de incepere a urmaririi penale imihai76 imihai76 Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare: Dispozitia de incepere a urmarii penale trebuie adusa la cunostinta si partii vatamate sau doar invinuitului? Va ... (vezi toată discuția)