Buna seara , am facut o prostie mare , am furat. N-am fost cu intentia de a fura. Am fost prima data intr-un magazin si am probat o pereche de blugi care mi-a placut , am fost in cabina sa-i probez .aveam bani la mine dar nu stiu ce a fost in capul meu si am inceput sa slabesc alarma , am rupt-o si i-am imbracat pe mine. Am trecut prin poarta fara sa piuie. Nu stiu dar m-a luat sentimentul acela nu stiu cum sa-l descriu , doamne imi e jena de mine :( . Pe urma am fost in alt magazin si am luat un hanorac si am procedat la fel (am slabit alarma si am rupto) si am iesit din magazin fara sa piuie poarta. Si ultima oara am fost in cel de-al treilea magazin de unde am luat o pereche de blugi , le-am rupt alarmele si am iesit si de data asta a sunat poarta. Cand am fost somat de managementul magazinului, n-am fugit de la fata locului. Le-am explicat de unde am celalalte haine si un agent din magazin m-a lovit pana sa vina organele de politie. Problema este ca au depus toate cele 3 magazine plangere la politie. Este pentru prima si ultima oara cand am sa mai fac asta. N-am cazier la politie, asta e ceea mai mare prostie facuta de mine. Ce m-ar astepta ?
Vreau sa-mi raspundeti sincer. Ce ar trebui sa fac?
Am sa fac inchisoare ?
O sa-mi dea amenda si am sa scap de caz penal ?
O sa-mi dea cu supendare?
Spuneti-mi si mie mai multe detalii.. Va multumesc !!!
Editat de moderator simonette12- motiv pct.2.11 din Regulament
Deja cazul relatat de doamna Mari e mai complicat. Eu nu inteleg cum, un cumparator de "buna credinta" poate fi "obligat" de vechiul proprietar sa instraineze proprietatea care ii apartine. De intrebat esti intrebat mereu cum si de ce ai facut ce ai facut.. doar ca trebuie sa mai fii si credibil. In cazul asta vorbim de o suma consistenta ca prejudiciu. (conteaza si asta)
@Vlad..desi fapta ta e regretabila si e indicat sa nu se repete.. poti sta linistit.. inchisoare nu o sa faci.
se pare ca nu ati inteles...noi nu aveam unde sa stam sotul meu avea o lucrare iar acolo din vorba in vorba cu colegii le-a povestit ca nu aveam o locuinta si i s-a propus sa cumpere un teren,apoi la o luna de zile am fost pur si simplu obligati sa il vindem,noua ne-a dat bani inapoi care i-am dat pe teren de 3000 de euro iar ei au ramas cu diferenta,dupa 6 luni pe terenul respectiv sa pus alcineva pe teren,ulterior aflanduse ca a fost vandut de aceasi persoana care ne-avandut noua si la acelasi notariat.binenteles ca cumparatorul care a cumparat de la noi cu toate ca stia toata situatia si aici ma refer la faptul ca stia cum am cumparat terenul ne-a dat in judecata si la bagat pe sotul meu la inselaciune.precizez inca o data ca cumparatorul cunostea toata situatia terenului si stia ca noi nu suntem vinovati ca suntem oameni amarati si cu toate astea in instanta a mintit cu nerusinare.in fine povestea este mult mai lunga si destul de complicata si greu de inteles dar daca nu ai probe nimeni nu te crede.cel mai probabil voi face cazul public si voi aduna singura toate dovezile care sunt necesare pentru a dovedi faptul ca noi am cazut ca musca in lapte si as vrea sa va intreb omeneste vi se pare corect o sentinta de 7 ani pentru 10 mii de euro iar alti care omoara sa stea in libertate ... oricum am cerut o revizuire sa vedem ce facem.o seara buna
Imi pare rau MARI777. N-au sa dea socoteala aici, dar la cel d sus v-a da , te asigur. Eu regret nespus am fost un prost ca am facut chestia asta. Ce pot spune e sa te rogi la Cel d sus sa-ti dea putere si sper si cred ca insfarsit intr.o zi sa scape sotul tau.
Furt din magazin
EugenG1
Buna , am 37 de ani si nu am antecedente penale (nu am avut nici macar o amenda in viata mea ). Dupa o cearta cu fosta prietena am fost intr-un mall unde am ... (vezi toată discuția)