Sunt student anul III Universitatea Hyperion, Stiinte Economice - C.I.G. In prezent sunt contabil la o institutie de interes public (CCI). As vrea sa stiu daca dupa cei trei ani de studii salariul meu(minim) va si indexat cu 50 sau 100%?
Masteratul este obligatoriu ? As vrea sa urmez o specializare in resurse umane, profil diferit de cel de la facultate, care este specializarea recunoscuta? La noi sunt salariile diferentiate intre studii superioare ( 4 ani) si studii superioare de scurta dutara (3 ani - terminata inainte de '89). Multumesc.
Un masterat este util in orice domeniu, daca alegeti masteratul in resurse umane, este de fapt o alta specializare, care poate fi foarte util in viitor.
Masteratul insa nu este deocamdata obligatoriu. Depinde cum stati cu timpul, dar si cu banii.
Va doresc succes
Multumesc.
Pe mine ma intereseaza in mod deosebit daca dupa absolvirea celor 3 ani de facultate am aceleasi drepturi salariale ca un absolvent de facultate din anii anteriori. In CCM la nivel national sunt niste coeficienti pentru salariul minim ( 1.5 pt.studii superioare de scurta durata si 2 pt.studii superioare de lunga durata). Prin urmare care va fi baza sal. meu daca masteratul nu este obligatoriu ?