avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... judecata in urma exproprierii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

judecata in urma exproprierii

Buna ziua
Am fost expropriati in 2008 si de atunci ne tot judecam cu statul roman. Suma acordata prin expropriere a fost consemnata intr-un cont bancar. De curand am aflat ca daca ai castigat intr-o actiune mai mult decat suma consemnata se poate debloca suma respectiva chiar daca nu ai o hotarare irevocabila . Mentionez ca sunt la cea de-a treia faza procesuala si anume recurs si am castigat in primele doua faze, insa de fiecare data a facut recurs statul. Stie cineva daca e posibila ridicarea sumei consemnate si ce ar trebui sa fac in acest sens?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Despagubire pentru expropriere cristian66 cristian66 Conform legii exproprierii,expropriatorul are dreptul sa preia bunul expropriat imediat ce a consemnat suma evaluata intr-un cont al expropriatului.Daca ... (vezi toată discuția)
Despagubiri exproprieri cnadr costif costif Inca din 2008 am fost expropriati de niste terenuri pt Predeal- Brasov. Nu am fost de acord cu hotararea comisiei in ceea ce priveste cunatumul despagubirii. ... (vezi toată discuția)
Executare silita popescuedi popescuedi daca este cineva care ma poate lamuri in urmatoare privinta ; in urma unei hotarari judecatoresti ramasa definitiva in luna august 2008 si care ma obliga la ... (vezi toată discuția)