avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Investire cu formula executorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Investire cu formula executorie

Buna seara,

Stiu ca o hotararea definitiva si irevocabila se poate investi cu titlu executoriu, dar vroiam sa stiu daca acest lucru este valabil si pentru o hotarare a unei instante de Apel care a fost casata de Curtea de Apel si trimisa apoi spre rejudecare in recurs la Tribunal, pe motiv de necompetenta materiala (nedemonstrandu-se ca valoarea este mai mare de 100.000 lei) ?
Precizez ca au fost mai multe cicluri procesuale iar la rejudecarea in recurs eu am pierdut, Apelul casat de Curtea de Apel fiind recalificat drept recurs dupa casare.

Astept raspunsul Dvs.

Multumesc anticipat !

Cu stima,

Sorin

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli de judecata ContSters268881 ContSters268881 Buna dimineata, Am cateva intrebari si va rog sa ma ajutati sa inteleg... 1.Va rog sa ma lamuriti ce se intampla dupa ce instanta admite cererea de ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli de judecata ContSters275905 ContSters275905 Buna ziua, Doresc un sfat juridic din partea Dvs. cum este mai bine sa procedez. Am avut un proces civil pe care l-am pierdut, in consecinta am cazut in ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, O hotarare irevocabila data in ultima instanta de Curtea de Apel Bucuresti imi poate fi trimisa in forma redactata la domiciliul meu daca fac ... (vezi toată discuția)