avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... copii de pe actele intocmite de politie?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

copii de pe actele intocmite de politie?

Cum pot obtine copii xerox de pe actele intocmite de politie, respectiv P.V. in caz de violenta in familie anuntat prin 112 ?
Declaratie parat.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: simplis , utilizator 11:56, 9 Decembrie 2012
Nu ati precizat concret calitatea dvs
Daca dosarul este in cercetare penala,nu puteti obtine copii ale documentelor
Sunt parte vatamata in dosar.De ce paratul a obtinut copii ale reclamatiilor penale din dosar iar eu nu pot obtine copii ale actelor de u.p.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz copiere acte din dosarul de up - cadrul legal ContSters228395 ContSters228395 Va rog sa ma ajutati cu o informatie pretioasa...care veste cadrul legal prin care d nul procuror refuza sa ti elibereze unele documente din Dosarul ... (vezi toată discuția)
Urmărire penală drepturi ElenaC11 ElenaC11 Este legal ca polițistul care face audierea dupa ce m-a anunțat că am dubla calitate (parte vatamata si invinuita )într-un dosar penal sa nu imi puna la ... (vezi toată discuția)
Audierea martorilor in faza de cercetare penala Constantin-Sinel MARIN Constantin-Sinel MARIN Buan ziua! Am depus o plangere prealabila de punere in miscare a actiunii penale la parchet. Parchetul a transmis plangerea la Postul de Politie. In ... (vezi toată discuția)