avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmărire penală drepturi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmărire penală drepturi

Este legal ca polițistul care face audierea dupa ce m-a anunțat că am dubla calitate (parte vatamata si invinuita )într-un dosar penal sa nu imi puna la dispozitie sa citesc dosarul ,sa nu imi comunice cu exactitate faptele de care sunt învinuita si sa imi refuze dreptul de a primi o copie a P.v. întocmit la apelarea de la 112 . Mi -a fost refuzată si copierea propriei mele declaratii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererea de consultare a dosarului o adresati procurorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este normal ce se intampla intr-un dosar penal? ContSters126274 ContSters126274 Buna ziua, ma confrunt cu o problema si rog putin ajutor pentru a ma lamurii. In timpul desfasurarii urmarii penale(inselaciune), ca invinuit, pentru ... (vezi toată discuția)
proces echitabil? sau proces pe banda rulanta? generalul generalul 1. o persoana face plangere la parchet 2. conform competentei procurorul incepe audierile. deci faza actelor premergatoare unde aici se audiaza persoana ... (vezi toată discuția)
Studierea dosarului penal bukinst bukinst In ce moment partea vatamata poate sa consulte dosarul penal aflat la Parchet ? Care este baza legala a solicitarii si a obligarii Parchetului de a pune la ... (vezi toată discuția)