avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Refuz copiere acte din dosarul de UP - cadrul legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Refuz copiere acte din dosarul de UP - cadrul legal

Va rog sa ma ajutati cu o informatie pretioasa...care veste cadrul legal prin care d nul procuror refuza sa ti elibereze unele documente din Dosarul Penal???
Ex:parte vatamata solicita eliberare copie-xerox declaratie faptuitor din Dosar.D nul procuror motiveaza verbal ca numai printr o adresa oficiala a instantei
Dosarul se afla inca in cercetari?
In cursul urmaririi penale este la aprecierea procurorului daca vrea sa va elibereze copii din dosar,nu exista in codul actual prevedere legala sa il oblige in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde ma pot adresa daca cei de la politie nu imi elibereaza copii xerox dupa actele existente in dosar? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Sunt parte vatamata intr-un dosar aflat in acest moment la politie si am facut o cerere scrisa prin care solicit eliberarea unor copii xerox a actelor ... (vezi toată discuția)
Retragere dosar penal ContSters11166 ContSters11166 O persoana juridica intenteaza proces penal - delapidare,impotriva unui angajat. Am urmatoarele intrebari: 1. Persoana juridica depune declaratie la politie ... (vezi toată discuția)
Copii de pe actele intocmite de politie? simplis simplis Cum pot obtine copii xerox de pe actele intocmite de politie, respectiv P.V. in caz de violenta in familie anuntat prin 112 ? Declaratie parat. Va multumesc. (vezi toată discuția)