avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare diurna[salariu]
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare diurna[salariu]

am lucrat ca sudor la o firma din tara cu detesari in strainatate timp de 3 ani.dupa un timp diurna [salariul] a inceput sa intarzie de la data de salarii. fapt care ma determinat sa parasesc firma.ultimul salariu [diurna]nu am mai primit refuzand patronul sa dea vreo explicatie.printre altelea fostul patron mai este si cu evaziunea fiscacala in plin fals si uz de fals in acte si declaratii.am facut sesizare ce-i adevaraqt verbal la garda de finante FOCSANI si cei de acolo mi-au raspuns sec:nu am cei face,in concluzie mai sunt si acte de coruptie,intrebarea mea este CUM AS PUTEA SA IMI RECUPEREZ SALARIUL[DIURNA] SI CUM AS PUTEA SA-L DENUNT PT TOT CEEA CE FACE?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:39, 11 Decembrie 2012
Puteti formula o plangere penala impotriva patronului, plangere pe care o adresati fie organului de politie, fie parchetului de pe langa judecatoria unde firma isi are sediul.
Recuperarea drepturilor salariale se pot obtine sesizand ITM-ul si/sau promovand o actiune in instanta impotriva angajatorului.
Plangerea penala o faceti pentru faptele de evaziune fiscala, fals, uz de fals etc. de care ati amintit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patronul de acum 3 ani mi-a facut denunt mincinos la politie, ca am plecat cu laptop si telefon de serviciu (pe care nu le-am avut niciodata in gestiune) maintrebazi maintrebazi Buna ziua, Poate cineva sa imi spuna daca am vreo solutie la aceasta problema? Dupa 3 ani de cand am incheiat de comun acord raporturile cu o ... (vezi toată discuția)
Salariu neplatit eugen.began eugen.began Buna ziua, Am lucrat o agentie de turism care a refuzat timp de 8 luni si jumatate sa imi plateasca drepturile salariale si diurnele pentru deplasarile din ... (vezi toată discuția)
denunt??? Manole Dumitru Manole Dumitru Daca X face o sesizare la organele de politie, si acuza pe Y ca a falsificat un act sub semnatura privata cu caracter de act public (Bilet de tratament), si ... (vezi toată discuția)