avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale magazin la parterul unui bloc intr-o camera din cele 4 ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

magazin la parterul unui bloc intr-o camera din cele 4 cu vanzare la geam

sunt nou in domeniu si deja m-am speriat ; firma este un SRL (asa am fost sfatuit de prieteni ) IMI TREBUIE AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE DE LA PRIMARIE ? ACEEA TAXATA CU 3000???? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 17:38, 9 Decembrie 2012
ptr deschiderea unui magazin va trebuie mai multe acte de functionare printre care si aprobare de la primarie.
Daca sediul unitatii urmeaza sa fie in condominiu,primordial este acordul; asociatiei de proprietari si a vecinilor direct interesati
Iar cu sumele acelea mari sunt taxati cei care au ca obiect de activitate baruri, restaurante, nu magazine alimentare cu de toate, in general magazinele platesc cam 70 lei autorizatia de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin incinta unitate de invatamant superior stroeradu stroeradu Buna ziua. As dori sa deschid un magazin ce comercializeaza produse alimentare de tip fast food, in incinta unei unitati de invatamant superior ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor luckysherrif luckysherrif Buna, Acum 4 luni de zile am investit aproximativ 30.000 euro intr-un spatiu comercial din centrul pietonal al orasului cu intentia de a deschide o cafenea. ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate noua in 2010 ???? florin89 florin89 Buna ziua, Numele meu, este Florin si am cateva intrebari daca o sa imi poata raspunda cineva. 1. Daca infiintez un SRL, in 2010, mai trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)