avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fuga de la locul de munca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fuga de la locul de munca

Buna ziua!Am o intrebare pentru dvs legata de o casa si niste muncitori.La sfarsitul anului trecut am inceput sa construiesc o casa,am cautat niste muncitori si am inceput lucrarea.Ca majoritatea acestia nu au fost interesati de acte de munca ci la mica intelegere.Sa inceput lucrarea sa facut cam 40% din lucrare a venit iarna si sa intrerupt urmand sa revina cand vremea va fi buna de lucru.A venit primavara dar acestia sub diverse motive nu au mai venit sa termine lucrarea si urmeaza a doua iarna.Daca nu am niciun contract cu ei,stiu cine sunt,unde locuiesc,cum ii pot face sa revina la munca sa termine ce au inceput.Exista o cale juridica si care ar fi aceea ca pe cale amiabila nu mai vor.
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 09:34, 11 Decembrie 2012
luati-va gandul de la ei,daca nu aveti contract cu ei nu puteti face nimic. Sper ca nu i-ati platit mai mult si apoi ei au fugit cu banii.
Mai exista o cale sa va recuperati o suma de bani,asta daca i-ati dat mai mult,prin declaratia martorilor daca aveti.
Constructiile astea,un domeniu din ce in ce mai atragator...
Iti dai seama ce betie au tras astia, parca ai si vad la supermachet cum trageau de carutul ala cu mancare,carnati afumati, diverse combinatii de tarie oferte sunt peste tot,ralaxare totala in combinatie cu masaje erotice....
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2012
Laurentiu-Claudiu, utilizator
Stimat forumist,

Exact cum a spus dl. @Tarzan2012, dacă doriți rezolvarea juridică aproblemei dvs, sunteți dator să oferiți suportul juridic adecvat: contractul.

În absența unui contract, nu există drepturi-oblgații stipulate, ceea ce a fost alegerea dvs inițială.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la circulatie pe jumătate de drum saftasafta saftasafta bună. mă confrunt cu o situație care pe cât părea de simplă la început, atât e de \"sucită\" pe parcurs. pe 7 ianuarie în timp ce mă deplasam cu ... (vezi toată discuția)
Cat ma costa sa montez un interfon interior de apartament? ContSters255787 ContSters255787 buna ziua all..as dori o informatie..din titlu de mai sus...costul cu totul la montare..aparat.chei.cablu,manopera etc..va multumesc..astept un raspuns la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii - altele decat deranjarea linistii publice biansi biansi Buna ziua, Ma intreb daca este vreo cale legala de a obliga anumiti vecini la a lua masuri impotriva imprastierii fumului de tigara pe coloana inspre ... (vezi toată discuția)