instanta a hotarat ca se va majora pensia alimentara platita minorului ............... de la cuantia stabilita prin sentinta de divort a ........ "Paratul va plati o pensie alimentara in cuantia de 25% din venitul sau net, realizat conform contractului de munca cu durata indefinita 000/2009, incepand cu data de ..../2011 data depunerii cererii de majorare".
reclamanta a cerut sa se puna sechestru pe bunul paratului pentru ca vrea sa obtina diferenta intre ceea ce a primit si ceea ce ea crede ar fi trebuit sa primeasca si executorul vrea sa execute sentinta, conform diferentei calculate de catre reclamanta, care justifica ca calculul sau este bazat in baza a fluturasi de salar vechi, din timpul casatoriei.
cine are obligatia de a preciza suma majorata care trebuie platita lunar si diferenta din urma de platit? instanta, executorul, reclamanta?
paratul poate depune contestatie la executare?
nu s-a dovedit ca respectivul contract mai era in vigoare la data depunerii cererii de majorare si nici venitul net lunar realizat de catre parat la data respectiva s-au in actualitate.
sentinta este bazata doar in presupunerea ca contractul respectiv din 2009 inca mai este in vigoare, instanta ne luand in considerare un document care arata ca firma respectiva unde paratul era angajat si-a incetat activitatea in 2011.
Instanta este suverana in solutionarea cererii de majorare pensie
Orice parte interesata in cauza,in termen legal poate formula contestatie la executare
tocmai aceasta este problema. prin sentinta instanta nici nu a respins cererea de majorare (contractul nu mai este de actualitate), dar nici nu a decis cat trebuie sa plateasca paratul. A lasat ca partile sa-si sparga capetele.