avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... speta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

speta

In situatia in care un cetatean roman aflat in Spania este victima unui accident cauzat de un cetatean german soferul unui tir proprietatea unei societati comerciale cu sediul in germania care este legea aplicabila constatarii accidentului?In fata instante carui stat poate introduce victima actiune civila in despagubiri?Daca se obtine o hotarare definitiva si irevocabila care este procedura de recunoastere se executare a hotararii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:09, 10 Decembrie 2012
Se aplica prevederea in vigoare in statulu pe teritoriul caruia a avut loc evenimentul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de legi corrine123 corrine123 Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog, cu urmatoarea speta: Cetatean roman care se afla in Spania este accidentat de un tir, proprietatea unei societati ... (vezi toată discuția)
Drept international privat - accident rutier student_drept student_drept Buna seara, caut raspunsuri la intrebari legate de urmatoarea situatie si as fi foarte recunoscator daca m-ati ajuta. Un cetatean roman care se afla in ... (vezi toată discuția)
Accident fara rca diana22 diana22 in cazul unui accident rutier doar cu pagube materiale prin ce ma pot adresa instantei pentru a-mi recupera paguba daca vinovatul nu a avut rca si refuza sa-mi ... (vezi toată discuția)