In urma cu 2 saptamani mi-am achizitionat o tableta dintr-un magazin si apoi o husa speciala pentru acea tableta de la producatorul acelei tablete (firma romaneasca) . In descrierea husei scrie ca asigurarea tabletei se face prin clipsul magnetic .
Acum doua zile in timp ce coboram scarile tableta mi-a cazut din husa spargandu-se ecranul , husa era inchisa cu acel clips magnetic, tableta era fixata in suportul din husa ( pe 3 laturi din husa sunt niste picioruse de fixare iar pe latura dinspre exterior stanga nu exista nici un suport sau dispozitiv de sustinere pentru tableta).
Husa fiind SPECIAL facuta pentru acea tableta , fiind inchisa corespunzator si achizitionata direct de la producatorul tabletei pot cere reparatia tabletei gratuit sau macar cu un discount?
Mentionez ca am sunat la protectia consumatorului si mi-au dat un raspuns de genul : Nu Stim !
Conditiile si limitele de acordare garantie sunt concret precizate in contractulmde garantie al produsului achizitionat
Daca doriti raspuns concret,sesizati oficial ANPC
ok asta inteleg dar problema mie mi-a aparut la acea husa care nu mi-a protejat tableta asa cum trebuia sa o faca . Repet husa facuta SPECIAL pentru acea tableta nu mi-a asigurat tableta dupa cum scria in descrierea produsului.
Parerea mea este sa va adresati producatorului husei, printr-o sesizare scrisa. Nu stiu insa ce credibilitate veti avea in fata acestora. La fel de bine, la randul lor va pot argumenta ca Dvs. sunteti cea care ati scapat tableta pe jos, fara sa fie protejata de husa produsa de la ei.
Eu inteleg ca s-a deschis clipsul magnetic, dar s-a desprins si tableta din cei trei suporti de fixare?
Nu sa deschis clipsul si nici nu sa desprins din cei trei suporti asta e problema , efectiv a alunecat prin partea stanga fact care se poate confirma deoarece nici acum nu sta in husa asa cum ar trebui
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Reclamatie opc
alinbaltag
Am si eu o rugaminte la dvs. am achizitionat o pereche de ghete dintr-un showroom al unui magazin online. In momentul in care le-am primit am probat gheata ... (vezi toată discuția)