avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

buna ziua. as vrea sa stiu in cat timp intra banii de indemnizatie daca am primit decizia la sf.lunii noiembrie?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:14, 10 Decembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
1. Incepand cu luna decembrie ar trebui sa intre banii in cont sau sa vina prin posta (depinde pentru ce varianta ati optat).

2. Indemnizatia pentru CCC o veti primi de la data cu care vi s-a aprobat aceasta prin decizia primita de la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspecrie Sociala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie nounascut GRV GRV Buna seara! La sf.lunii trecute am primit o decizie cu privire la indemnizatia crestere copil. in aceasta decizie mi-a fost trecuta suma de 1888 lei, in ... (vezi toată discuția)
Decizie privind suspendarea platii indemnizatie crestere copil! Corina271 Corina271 Buna ziua,am primit acasa un plic in care imi spune ca imi suspenda indemnizatia de crestere a copilului incepand cu data de 05.08.2015. Intrebarea e de ce ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Mayrra Mayrra As dori sa stiu daca banii care trebuie sa ii iau pentru indemnizatie crestere copil intra in cont la mine sau trec pe la firma angajatorului unde am lucrat? (vezi toată discuția)