avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil

As dori sa stiu daca banii care trebuie sa ii iau pentru indemnizatie crestere copil intra in cont la mine sau trec pe la firma angajatorului unde am lucrat?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:57, 14 Septembrie 2015
1. Indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC) o primiti in cont sau prin posta (depinde cum optati dvs. cand copletati cererea la Primarie).

2. - Angajatorul dvs. nu are nici o treaba cu indemnziatia pentru CCC pe care o primiti dvs.
- Indemnizatia nu este platita de angajator ci de Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS).
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul crestere copil androceul1948 androceul1948 Buna ziua, Concediul crestere copil poate fi pana la 2 ani.Cine plateste acest concediu si unde se face cerere pentru acest concediu in conditiile cand sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil alinadrapa alinadrapa buna ziua, cine poate sa ma lamureasca si pe mine???? Am depus cererea de alocatie a copilului si cererea de indemnizatie de crestere in aceeasi data (25 ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata si ccc econo econo Unei angajate aflata in ccc ii inceteaza cim pe perioada de terminata in 15.06.2014. Cu aceeasi data ii incetez si suspendarea. Dar doamna mai beneficiaza in ... (vezi toată discuția)