avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... rejudecare proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

rejudecare proces

Buna ziua,
As dori sa stiu daca mai este vreo cale de atac la o alta institutie a statului unde ne putem adresa pt a se rejudeca un proces pierdut si un recurs respins doar pt ca partea adversa este o persoana influenta si cum justitia, stim prea bine ca poate fi cumparata, am ajuns sa pierdem cu dreptatea "in mana".
In timpul procesului am cerut contraexpertiza care ni s-a respins, la fel cum ni s-a respins si recursul (pe ce motiv inca nu stim). :((
Ne dorim enorm sa se faca lumina in acest caz , iar cei vinovati sa fie trasi la raspundere. Nu vreau sa cred ca toate institutiile justitiei sunt corupte si nu se poate face dreptate.
Acest proces s-a judecat la Tribunalul Mehedinti -judecatoria Dr.Tr Severin.
Va multumesc!
Dupa recurs aveti dreptul la contestatie in anulare (se face doar in cazuri exceptionale ) si revizuire daca aveti acte noi. Termenul este de 30 de zile.Sansele sunt aproape nule dupa ramanerea irevocabila. Puteti face plangere la CEDO in termen de 6 luni de la judecarea recursului daca va simtiti nedreptatiti.,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil si contencios Hamarsold100 Hamarsold100 Mentionez ca statul roman in perioada 1949-1955 a nationalizat de la bunica mea, bunicul meu, si sora bunicii mele o casa si o vie de 15 ha, casa comunistii au ... (vezi toată discuția)
Cula zisa eronat tudor vladimirescu ( revendicare ) LISONELTA300 LISONELTA300 Cula zisa eronat Tudor Vladimirescu a fost construita de stra-stra-stra-stra bunicul meu Ion Gardareanu, nu de Tudor Vladimirescu cum au mintit istoricii ... (vezi toată discuția)
Aplicatie catre cedo issidore13 issidore13 Recurs pronuntat in 23.11.2012,atacat cu contestatie in anulare in data de 23.10.2013,contestatie admisa in parte,desfiinteaza in parte decizia de ... (vezi toată discuția)