Buna ziua!Am inceput procedura de obtinere a autorizatiei pentru gard cu unuldin vecini si ne-am lovit de urmatoarea problema.Casa a fost cumparata in 1998, a fost facuta o mansarda in 2000, cadastrul existent in 1999 nefiind innoit in urma terminarii lucrarilor la mansarda.In anul 2001 parintii sotului, care erau proprietarii casei au divortat,iar sotul meu a cumparat partea tatalui.Insa,in contractul de vanzare-cumparare nu a fost trecuta mansarda.Din aceasta cauza nu i s-a dat certificat fiscal de la agentia fiscala pentru actele de cadastru.Cei de la fisc sustin ca trebuie refacut contractul de vanzare-cumparare din 2001,iar notarul care a facut acel contract spune ca nu are ce sa mai faca.Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat, pentru ca in acest moment am stagnat cu toate actele, nestiind ce e de facut.Mentionez, deasemenea, ca nici in extrasul de carte funciara nu apare mansarda,desi au fost depuse actele atunci la ei.
Multumesc anticipat!
Nu imi poate raspunde nimeni???Aseara am vorbit cu o judecatoare si mi-a spus ca daca nu face notarul care a incheiat actul de vanzare-cumparare o incheiere de autentificare rectificativa sa adauge mansarda, atunci va trebui sa ajungemin instanta..Poate totusi stie cineva de pe aici procedura...