cu a si pute intra in posesia unui teren cu propietarul, din titlul de propieter decedat si avand in viata copii 2....si niste nepoti din parte a celui de al treilea copil al propietarului .. nu vreau prin notariat ca mar costa mult /.... bunicul meu dand ui la scimb un alt teren dar nu pot sa dovedesc acest lucru ,,, cazul find un pic mai complicat..unul din cei 2 copi aii decedatului stind si este de acord sa mi semneze .. dar nu stiu rasunsul celorlatii ..... titlul de propietate sa emis cand propieterul era deja mort... nu trebuia totusi sa treaca in titlu un copil mostenitor cevaa....multumrsc anticipat...
titlul de proprietate se emite pe numele celui ce a facut cererea de retrocedare conform legilor fondului funciar, si a demonstrat cu documente ca inaitede colectivizare a detinut acest teren
in cazul dv, schimbul de teren se poate face, numai dupa ce se desbate succesiunea autorului terenului
exista o varianta
toti mostenitorii, va vand dv suprafata de teren in cauza, si primesc in schimb alta suprafata de teren de la dv
dupa care, ii chemati in instanta, pentru ca instanta prin hotararea ce o va pronunta sa constate vanzarea cumpararea intervenita
ps. varianta cu instanta este mult mai ieftina, dar este cusuta cu ata alba
daca nu sunteti de specialitate, nu va bagati singur
consultati un avocat