avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare teren expropriat in 1985
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare teren expropriat in 1985

in 1985 ,in baza unui decret de expropiere emis in acel an, mi sa luat 3600mp teren arabil pentru care am fost despagubit la vremea respectiva.acest teren ,actualmente este ocupat partial cu constructii(drum, cursul unui riu,conducta de apa subterana)mentionez ca desi am fost expropriat in fapt, inscris ca proprietar pe acest teren la cartea funciara sint in continuare eu, mai mult de atit, mi sa perceput in mod continuu impozitul aferent acestui teren.Cele descrise mai sus imi confera dreptul sa dispun conf legilor care reglementeaza proprietatea de suprafata neconstruita din acest teren?Pot cere despagubiri si chirie de la data expropierii pina in prezent pe suprafata afectata de constructii din acest teren?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 14:43, 5 Februarie 2009
Din punctul meu de vedere nu cred ca veti mai obtine nimic. Atat timp cat decretul s-a aplicat in fapt iar dvs. ati fost despagubit nu mai vad nicio cale de a obtine ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren expropriat ghita galdau ghita galdau in 1985 mi_a fost luat prin decret de expropiere 3600mp teren arabil pe care sau construit:un drum asfaltat,o albie de riu,o conducta de apa subterana si o ... (vezi toată discuția)
Mostenire-drept de proprietate-decret expropiere emis inainte de 1989 ghitagaldau ghitagaldau scurt istoric:in baza decretului 129/1985 mamei mele i-a fost expropriat un imobil teren(arabil),teren pe care s-a construit o cale ferata ,un drum si albia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce acte sunt necesare pentru obtinerea despagubirii ... ulrema ulrema Buna ziua, Ce acte sunt necesare pentru obtinerea despagubirii la o expropiere de teren agricol arabil extravilan. Mentionez urmatoarele: 1. Detin un ... (vezi toată discuția)