in 1985 mi_a fost luat prin decret de expropiere 3600mp teren arabil pe care sau construit:un drum asfaltat,o albie de riu,o conducta de apa subterana si o platforma linga cladirea garii cfr,platforma care nu a fost folosita niciodata.mentionez ca la vremea respectiva am primit si o despagubire baneasca pt terenul respectiv,cu toate astea actualmente sint tot eu propietar(intabulat) si am platit impozitul pe teren in mod continuu pina acum pe acest teren.cerind informatii verbale de la primarie despre cine foloseste acest teren mi sa raspuns ca nu este al lor desii este pe raza localitatii(intravilan)intrebari:1)dat fiind ca sint proprietar de drept conf extras CF si amplatit in mod continuu impozitul pe acest teren pot sa_mi recuperez cu de la sine putere parte din teren pe care nu sint constructii(imprejmuire)?2)daca pot sa recuperez acest terenin totalitate sau sa cer despagubiri si chirie pe perioada cuprinsa intre aparitia noii constitutii (data la care toate decretele de expropiere au devenit CADUCE) si pina in prezent.Daca da in ce mod.
Pentru partea de teren care nu afost utilizata ca efect al exproprierii pueti sa cereti retrocedarea acesteia, consultati in acest scop legea nr. 33/1994