avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 coed caen constructie solarii legume
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

coed caen constructie solarii legume

Buna ziua,
doresc sa achizitionez materiale in vederea realizarii unui solar de legume. Imi puteti spune va rog de ce cod caen am nevoie pentru ca achizitiile sa fie eligibile?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:09, 27 Decembrie 2012
Ar fi 2 intrebari pentru precizari:
1.Solarul doriti sa-l construiti pe suprafata de pamant a dvs, sau doriti sa desfasurati aceasta activitate,contructie solarii, pentru terti?
2. Achizitii eligibile-intentionati sa accesati fonduri nerambursabile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare - fonduri europene pentru legumicultura monimex_f monimex_f Stimate Doamne, simati Domni. Doresc, cu permisiunea Dumneavoastra, sa Va adresez o intrebare, care de fapt, vor fi mai multe: 1. Legumele - fie ele de orice ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri nerambursabile pentru productie si necesitate consultanta rominaduca rominaduca Buna, Ma intereseaza daca o intreprindere mica ce are ca obiect principal de activitate, comertul cu ridicata al materialelor de constructii, cod ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Edmontonian Edmontonian Buna ziua, am o firma care se ocupa de mentenanta si reparatii prin sudura. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o noua ... (vezi toată discuția)