avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie copil

buna sera
Trec printr-o perioada foarte grea. Am un copil de 2 ani si 9 luni, nu sunt casatorit cu mama baiatului. In februarie anul acesta ne am certat si am decis sa luam o pauza. M-a rugat sa ii dau o procura ca sa plece cu copilul din tara pentru o luna. Ne stiind ce are de gand sa faca i am semnat procura pana in 31decembrie. Vorbeam zilnic la telefon si pe internet si tot imi zicea ca o sa vina acasa daca nu isi gaseste ceva de munca. In august m-am decis sa ma duc dupa ei . Cand am ajuns mi- a spus ca are pe altcineva si nu mai vrea sa ne impacam si ca nu vine acasa. Nu am stiut ce sa fac ca sa nu il fac pe baiat sa sufere si m-am intors in tara sperand ca lucrurile sa revina la normal, dar nu a fost asa. luna trecuta mi-a spus ca ii pare rau, ca vrea sa ne impacam. Am fost deacord si ca imi iubesc prea mult copilul am vrut sa uit totul, cu toate ca ea a locuit cu altcineva o perioada.
Dupa o saptamana de la intoarcere si a luat bagajul si copilul si a plecat din tara.
Cand am ajuns de la servici nu mai erau acasa. am facut o plangere la politie si am decis sa intetntez proces. Imi doresc foarte mult copilul. Ce ma sfatuiti . nu stiu exact unde e si nu cred ca mama baiatului meu e capabila sa il creasca tinand cont de trecutul ei
Cel mai recent răspuns: denys77 , utilizator 23:58, 12 Decembrie 2012
Avea procura sa plece sau cum a plecat?

Daca a plecat legal va fi teribil de complicat procesul.
are pana la sfarsitul lunii decembrie. Totusi a venit acasa si dupa o saptamana a plecat fara sa anunte, asta nu se ia in considerare? Poate sa se marite in alta tara si sa imi ia copilul definitiv sau mai am sanse de castig?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort care implica un copil angheldanielalaura angheldanielalaura Buna seara,numele meu este Ifteme Daniela Laura sunt casatorita de 4 ani si 3 luni dar toata relatia mea cu sotul este de 9 ani si 3 luni,in urma cu aproape 2 ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani si vreau sa ma mut Ilynna Ilynna Sunt sigura ca a-ti mai auzit o gramada de subiecte pe tema \'\'Vreau sa ma mut\'\', si cu siguranta de la fete de 16 ani care vor sa se mute cu iubitul, la ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna cu parintii in 2 tari diferite??? constantin2728 constantin2728 Sunt Tatal, iar impreuna cu Mama ( in concubinaj) la 6 luni dupa ce baiatul s-a nascut, am decis de comun acord sa plecam din tara. motivul nr 1 era cum e ... (vezi toată discuția)