avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare

Buna ziua ,
Asi dori sa va intreb , ce modalitate exista pentru a putea evacua pe fosta mea nora din locuinta mea proprietate personala , unde a fost primita fara contract de comodat dupa casatoria cu fiul meu , de care este divortata de 2 ani.
Fosta nora poate avea pretentii materiale fata de mine ca sa paraseasca locuinta mea ?
va multumesc si astept raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dinescu , Avocat 13:19, 11 Decembrie 2012
Buna ziua!

Intrucat nu se pune problema unei rezolvari pe cale amiabila, este necesar sa introduceti in instanta o cerere prin care sa solicitati a se dispune prin hotarare judecatoreasca evacuarea fostei dumneavoastra nurori. Aceasta nu are dreptul la despagubiri.

Succes!
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2012
Ana-Maria Dinescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din locuinta 28lacra 28lacra Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti [b]daca proprietarul unui imobil isi evacueaza fosta nora (divortata de 2 luni si jumatate) este pasibil de vre-o pedeapsa? ... (vezi toată discuția)
Consultare- evacuare fosta sotie balcania balcania In ce conditii o pot scoate pe fosta sotie din locuinta mea daca apartamentul a fost achizitionat de mine inainte de casatorie.In instanta pronuntandu.se ca ... (vezi toată discuția)
Anularea donatiei luci_jsv luci_jsv Am facut un act de donatie fiului si respectiv, norei mele. Intre timp ei s-au despartin prin divort, iar nora mea traieste in concubinaj cu un alt barbat. A ... (vezi toată discuția)