avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare

Buna ziua ,
Asi dori sa va intreb , ce modalitate exista pentru a putea evacua pe fosta mea nora din locuinta mea proprietate personala , unde a fost primita fara contract de comodat dupa casatoria cu fiul meu , de care este divortata de 2 ani.
Fosta nora poate avea pretentii materiale fata de mine ca sa paraseasca locuinta mea ?
va multumesc si astept raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dinescu , Avocat 13:19, 11 Decembrie 2012
Buna ziua!

Intrucat nu se pune problema unei rezolvari pe cale amiabila, este necesar sa introduceti in instanta o cerere prin care sa solicitati a se dispune prin hotarare judecatoreasca evacuarea fostei dumneavoastra nurori. Aceasta nu are dreptul la despagubiri.

Succes!
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2012
Ana-Maria Dinescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din locuinta 28lacra 28lacra Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti [b]daca proprietarul unui imobil isi evacueaza fosta nora (divortata de 2 luni si jumatate) este pasibil de vre-o pedeapsa? ... (vezi toată discuția)
Consultare- evacuare fosta sotie balcania balcania In ce conditii o pot scoate pe fosta sotie din locuinta mea daca apartamentul a fost achizitionat de mine inainte de casatorie.In instanta pronuntandu.se ca ... (vezi toată discuția)
Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. ... ulmeni1 ulmeni1 Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. Divorteaza. Cum pot sa scot din spatiu fosta sotie care are si ea un apartament in propietatea ... (vezi toată discuția)