avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Numar dosar gresit
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Numar dosar gresit

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca se poate face ceva , sau daca este cumva nula o cerere de recurs in care s-a trecut alt numar de dosar decat cel in cauza. (de exemplu in loc de 1000/100/2012 e trecut 1000/200/2012). Acum fac intampinarea , si as vrea sa stiu daca pot sa invoc si motivul acesta. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: xstexfanx , utilizator 13:30, 11 Decembrie 2012
Nu este motiv de nulitate.
Buna ziua!

Aceasta eroare materiala nu poate atrage nulitatea cererii de recurs.

Numai bine!
Ultima modificare: Marți, 11 Decembrie 2012
Ana-Maria Dinescu, Avocat
Multumesc pentru raspunsuri !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nemotivarea recursului in termen janina drula janina drula am rugamintea sa ma lamuriti si pe mine, ;Dupa cum stim recursul in baza art 303 c proced civ treb motivat inlauntrul termenului de recurs(15 zile de la ... (vezi toată discuția)
Se poate modifica cererea de recurs de catre recurent pana la primul termen de recurs ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Este posibila modificarea cererii de recurs pana la primul termen din recurs ? Am indicat gresit un motiv de recurs si as vrea sa corectez ... (vezi toată discuția)
Necomunicarea motivelor de recurs xyz2012 xyz2012 Buna ziua, Sunt parte, in calitate de intimat, intr-un proces, un recurs care are primul termen la tribunal in 2 octombrie \'13, se judeca pe vechiul ... (vezi toată discuția)