avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Detalii factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Detalii factura

Buna ziua,

Am obligatia de a pastra in contabilitate detaliile pentru facturile emise de furnizorul de servicii de telefonie mobila? Ma refer la acele desfasuratoare ale convorbirilor pentru fiecare numar in parte. E necesar ca si acestea sa fie arhivate si pastrate in contabilitate odata ce am deja la dosar facturile fiscale cu toate costurile ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 07:23, 12 Decembrie 2012
Buna dimineata!

Parerea mea ca si aceste detalii sunt importante pentru ca reflecta costurile pe fiecare utilizator. De exemplu, firma aloca un anumit numar de minute intr-o luna utilizatorilor -salariati. Daca acestia folosesc abonamentul si in scopuri personale, iar factura vine incarcata cu costuri suplimentare, mie mi se pare firesc ca acestea sa le fie imputate. Cel putin asa procedez eu in societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreo procedura prin care acesta situație cu telekom se poate remedia? Gabitulici Gabitulici Bună seara, Va cer o parere în privința unei situații cu care părinții mei se confrunta de sase luni, privitoare la un contract cu Telekom. Părinții ... (vezi toată discuția)
Factura telefonie mobila exagerata - suspiciune de frauda forzaL forzaL Un membru al familiei mele are nevoie de ajutor. Iată cazul: intr-o zi i s-a suspendat linia de telefonie, din cauză că a depăşit limita de credit. Are ... (vezi toată discuția)
Facturare abuziva telefonie mobila m.i. m.i. Buna ziua, As dori sa contiunui discutia cu privire la factura de telefonie mobile, incarcata in mod abuziv cu mesaje enjoy divertisment pe care nu le ... (vezi toată discuția)