avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Renuntare eleganta la serviciile de reprezentare
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Renuntare eleganta la serviciile de reprezentare

Avocata mea a dovedit pasivitate la declaratiile unui martor, desi acesta mentiona ca relateaza "din auzite". Din pacate, mai sunt si alte elemente care ma fac sa concluzionez ca a negociat cu avocatul partii adverse, in scopul finalizarii procesului cat mai repede posibil.
Puteti sa ma sfatuiti, va rog, cum sa-i comunic ca nu mai doresc sa ma reprezinte?
Nu pot sa fac ca Donald Trump in "The Apprentice"::"you're fired!", desi asa simteam?
Sau e chiar bine asa?
Poi ce putea sa faca avocatul? E de ajuns ca a determinat martorul sa spuna ca "din auzite" stie ce si cum. Acum e la latitudinea instantei sa aprecieze marturia. Probabil ca o va inlatura.
Cit despre "concediere" eu nu vad decit o singura modalitate : sa ii spuneti. :">
scopul finalizarii procesului cat mai repede posibil.

Si interesul partilor ar trebui sa fie ca procesul sa fie finalizat cat mai repede.
Sa incheiati colaborarea cu avocatul nu e o problema, ii spuneti franc ca nu mai doriti sa va asiste. Uitati-va si pe contractul incheiat cu dansul sa stiti ce obligatii aveti in cazul in care reziliati.

offtopic : continuati discutiile incepute pe o tema, nu deschideti subiect nou, multumesc.
Problema poate fi si aceea ca avocata se grabea sa finalizeze procesul datorita platii.
Aceasta ar putea sa fie o problema pe care e posibil sa o aveti si daca veti angaja alt avocat.
Este suficient sa o anuntati frumos fara sa faceti o expunere de motive.

Insa, daca procesul s-a terminat va trebui sa o platiti din nou in caz de recurs si este suficient sa nu o mai platiti.
Fara delegatie nu poate intra in recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata proces partaj ContSters42707 ContSters42707 Imi poate spune si mie cineva (din propria-i experienta) cam cat poate dura un proces de partaj, luand in considerare ca dureaza deja de 3 ani si este in ... (vezi toată discuția)
Recurs daune morale romex romex Va rog sa ma lamuriti cum ma pot apara intr-un proces in care mi se cer daune morale de 135.000 Ron intrucat cu ceva timp in urma as fi spus despre nepotul ... (vezi toată discuția)
Rata in franci elvetieni oana_mvm oana_mvm Am un imprumut in franci care s-a dublat din nefericire pt mine.........ce pot sa fac ;cui sa ma adresez ? Am tot auzit la radio de o solutie ......dar oare ... (vezi toată discuția)