avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs daune morale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs daune morale


Va rog sa ma lamuriti cum ma pot apara intr-un proces in care mi se cer daune morale de 135.000 Ron intrucat cu ceva timp in urma as fi spus despre nepotul meu ca " doarme in pat cu mama sa" . La aceasta afirmatie am fost chemata in judecata sub acuzatia de "raspundere delictuala " . Instanta i-a respins cererea intrucat nu au fost intrunite toate conditiile pentru a fi acuzata , iar pe durata procesului eu am afirmat ca am spus ca dorm in acelasi pat nu ca fac sex. La proces am avut un martor care a sustinut ca nu am spus niciodata astfel de vorbe , iar nepotul a adus 2 martori , unul a spus ca a auzit ca am zis ca traieste cu mama sa , iar al doilea martor a afirmat in instanta ca nu e adevarat , iar primul martor e martor mincinos(sic) . Procesul s-a terminat , insa acum a facut recurs afirmand ca judecatoarea a fost partinitoare cu mine si cere sa se duca la CEDO .... Aberatii.
Va rog sa-mi spuneti cum se va desfasura acest recurs ? Va fi din nou un proces ? Cu alti martori , cu alte intampinari ? Ce trebuie sa fac sa ma apar in fata unei persoane cum e nepotul meu ? Toate astea sunt datorate unui alt proces in care ma judec cu mama sa pe o mostenire .
Cu stima
Cel mai recent răspuns: romex , utilizator 13:46, 28 Ianuarie 2013
Recursul va trebui strict incadrat intr-unul din motivele prevazute la art.304C.proc.civ. La acesta, Dvs va trebui sa formulati intampinare, prin care sa combateti motivele de recurs, in caz contrar riscati sa fiti obligata la plata sumei. Daca mai sunt alti martori, acestia vor putea fi audiati in cazul in care se dispune casarea cu trimitere la rejudecare, situatie in care DVs va trebui sa dovediti ca declaratiile acestora nu corespund realitatii.
Va multumesc inca o data pentru promptitudinea raspunsului .
Asa voi face , voi face o intampinare prin care voi incerca sa demontez toate aceste aberatii .
Dar daca insa , in timpul primului proces , nepotul a spus ca nu a mai auzit nimeni in afara de acel martor audiat , ce martori poate aduce ? E cuvantul lui impotriva cuvantului lui . La recurs , vor fi din nou interogatorii ?
Cu stima si multumesc inca o data .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces daune morale romex romex Doresc sa pun discutiei un caz : O persoana da in judecata pe cineva cerand daune morale de 45.000 Ron , pentru ca ar fi spus despre aceasta ca \\"doarme cu ... (vezi toată discuția)
Minciuni declarate despre mine scrise într-o hotărâre civilă. pot da în judecată partea adversă din acest motiv? andrep andrep Buna ziua din nou, Va rog frumos sa-mi spuneti unde as putea sa ma adresez daca intr-o hotarare sunt scrise numai minciuni si aberatii despre mine pe care ... (vezi toată discuția)
In calitate de parat intr un divorț cu minor daca nu ma pot ... Ijman Ijman In calitate de parat intr un divorț cu minor Daca nu ma pot presenta la divorț unde reclamanta a dat declaratoria false privand contribuire la cresterea ... (vezi toată discuția)