In calitate de parat intr un divorț cu minor
Daca nu ma pot presenta la divorț unde reclamanta a dat declaratoria false privand contribuire la cresterea minorului si a motivului pt divorț cat si a unui martor necunoscut mia cu c'è ma poate afecta
Daca nu va prezentati si nu combateti afirmatiile ei, e posibil ca instanta sa le ia ca si adevar si sa pronunte o hotarare tinand cont doar de ceea ce afirma una din parti.
Puteti sa nu va prezentati, sa cereti judecata in lipsa. Insa fie faceti o intampinare sau o reconventionala si/sau angajati avocat.
Daca nu va spuneti , povestea",varianta dvs,nu faceti aparari, nu administrati robr judecatorul nu are cum sa ghiceasca care este adevarul si robabil va da dreptate reclamantei.
Bună ziua! Indicat ar fi să vă prezentați dacă aveți posibilitatea (sunt unele excepții pentru care prezența nu este obligatorie) sau să vă reprezinte un avocat, însă trebuie neapărat să vă apărați față de susținerile neadevărate prin întâmpinare sau cerere reconvențională (dacă mai sunteți în termen pentru a formula). Dacă nu vă prezentați și nu vă apărați deloc, judecătorul poate considera că ceea ce susține ea este adevărat. Mai mult, ar trebui să aveți în vedere și dvs indicarea unui martor care să fie audiat în instanță.
Lamurire
ionicon
buna ziua
va rog sa ma lamuriti, daca se poate
acum o luna am intentat proces de divort si am cerut sa-mi fie incredintat copilul minor si sa-mi reiau numele ... (vezi toată discuția)