avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuz respectare contract prestari servicii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuz respectare contract prestari servicii

Buna ziua. Am incheiat un contract de prestari servicii cu o persoana fizica pt a imi monta tamplarie PVC la ext. si int. la un imobil.Dupa ce a montat aproape in totalitate la partea exterioara ma informat ca nu mai continua deoarece lui nu ii mai convine.Mentionez ca a primit sumele cerute ,aprox.70% din suma finala,iar contractul nu a fost inregistrat la nici o institutie.Ba mai mult i-am solicitat sa imi semneze o declaratie precum ca a primit suma ceruta si refuza acest lucru cu toate ca recunoaste verbal suma primita.
Va rog sa ma ajutati sa rezolv aceasta situatie pe cale legala deoarece nu cred ca este normal sa nu respecti un contract cu ,care ai fost de acord de la inceput si pe care l-ai semnat.
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 06:53, 12 Decembrie 2012
daca exista un contract scris il puteti folosi in instanta. ar fi bine sa exista martori sau cel putin sa recunoasca dansul autenticitatea contractului. se recunosc in instanta si "chitantele de mana". in instanta se poate solicita inclusiv interogatoriul paratului si probabil ca nu va incerca sa minta in instanta...depinde. ar fi bine sa-l informati cu privire la intentia de a-l actiona in instanta si poate ajungeti la o intelegere pe cale amiabila. sau de ce nu la un mediator autorizat. oricum dp finalizarea cauzei dc se dovedeste ca acesta nu si-a respectat contractul probabil va fi obligat la respecarea acestuia sau la restituirea proportionala a sumei de bani precum si la plata ch de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare bloc mosu1907 mosu1907 Buna ziua! In urma cu 2 ani blocul in care locuiesc a intrat in proces de reabilitare termica. Firmele castigatoare si.au indeplinit partea lor de sarcini mai ... (vezi toată discuția)
Inselaciune edymanuel2000 edymanuel2000 In urma cu 2 ani am facut un contract cu o firma X pentru a imi realiza tamplarie de PVC ! Eu am platit din banii adica 850 lei la data semnari contractului si ... (vezi toată discuția)
Limita legala izolare fonica tamplarie exterioara constructie civila lilianadumitras lilianadumitras Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatorul subiect: am achizitionat o locuinta noua (casa), amplasata la o strada secundara, dar totusi foarte ... (vezi toată discuția)