Am avut un card de credit la Banca , si devenind somer dara vointa mea, retineti, nu am mai putut sa ma achit lunar si consecutiv de aceasta datorie motiv pentru care banca a vandut creanta acestei firme de recuperare ...stiu ca este un abuz, dar nu putem sa facem nimic...Eu va rog sa-mi spuneti daca este normal ce mi se intampla : din data de 01.04.2011, printr-o intelegere telefonica cu o anume doamna"x" de la aceasta firma, am stabilit de comun acor sa platesc luna suma de 300 lei pana la stingerea debitului,asta ar trebui sa se intample la anul in 11/2013..Eu ma achit de datorie lunar si consecutiv, cu toate ca si acum sunt in somaj si am o indemnizatie de 625 lei, varsta de 53 de ani, functia de inspector resurse umane, insa aceasta doamna "x" ma streseaza in fiecare luna cu telefoane dupa ce platesc, si-mi spune sa dau mai mult la rata, deoarece firma nu asteapta atata timp sa recupereze datoria de la mine., Eu nu mai inteleg nimic, si as dori sa stiu daca exista o anume lege in acest sens, care sa protejeze si astfel de ciudatenii, sau va rog sa-mi spuneti daca nu cumva trebuia sa inchei un contract cu firma in care sa se specifice suma lunara pe care am fost de acord sa o platesc.Si inca ceva, nu a fost mentionat niciunde in notificarea primita la inceput de la Banca, daca eu voi plati si majorari fata de aceasta firma . Aceste telefoane care le primesc sunt cam de intimidare, dar daca eu sunt si acum somer( ma gandeam sa scanez talonul si sa-l trimit firmeipentru confirmarea starii de fapt), cum as putea sa dau mai mult de 300 lei lunar, cand indemnizatia mea este de 625 lei ? Probabil ca se doreste ca acesti oameni sa moara de inanitie !!!! Retineti, ca eu sunt si am fost toata viata mea unom corect, insa prin pierderea locului de munca s-a creat aceasta situatie ! Multumesc pentru raspuns !
[editat de moderator- identificarea societatilor implicare contravine regulamentului de postare]
Cel mai recent răspuns:
firsim , utilizator
11:20, 12 Decembrie 2012