avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie la societate recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie la societate recuperari creante

Am luat 3 credite de la 3 banci; la una dinttre ele, nu am reusit sa platesc decat 20% din credit (n-am mai platit de 2 ani); banca a "vandut" creanta unei firme de recuperare credite; firma ma cauta telefonic si prin somatii pentru a-si recupera banii; sunt somera si nu am bani. Nu am proprietati imobiliare ci doar obiecte casnice - locuiesc la un unchi, impreuna cu fiul meu (sunt divortata).
Care este cel mai negru scenariu ce mi se poate intampla?
Ce trebuie sa fac eu?
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2010
Corina_FG, utilizator
Cel mai recent răspuns: MONICA ROXANA Voinea , Consultant credite si finantari 23:13, 2 Decembrie 2010
Avanad in vedere faptul ca, aveti restante la credit cu serviciul datoriei peste 90 de zile, banca a procedat la cesionarea creantei catre firma de recuperare debite. Aceasta din urma va tot someaza astfel incat sa va determine sa achitati datoria contractata. Daca nu aveti venit lunar si nici bunuri imobile, nu prea au ce lua de la dvs, cel mult va streseaza cu telefoanele si somatiile. Ca sa limpeziti situatia, la urmatorul telefon ce il veti primi de la recuperatori, solicitati o intrevedere ca sa faceti dovada lipsei unui venit, deci implicit, imposibilitatea platii datoriei, cel putin, pentru acest moment. Daca situatia de va schimba, in sensul ca, in viitor veti avea un loc de munca, recuperatorii pot urmari sa instituie poprire pe salariul dvs, printr-un executor bancar. Dar, pana atunci, trebuie sa mai astepte......:) :stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie pe teren ipotecat mihai_2k2 mihai_2k2 Stiu ca s-a mai discutat, cazul meu este similar. Am contractat un credit cu ipoteca pe teren. In perioada demersului cu creditul m-am ocupat si obtinerea ... (vezi toată discuția)
Prescriere wraith wraith Bună ziua am o problema și as vrea sa ma lămuriți. Am fost sunat de către o firma de recuperare EOS KSI în care îmi este solicitat sa plătesc suma de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o firma de recuperari creante lili cristescu lili cristescu Am avut un card de credit la Banca , si devenind somer dara vointa mea, retineti, nu am mai putut sa ma achit lunar si consecutiv de aceasta datorie motiv ... (vezi toată discuția)