avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescriere
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescriere

Bună ziua am o problema și as vrea sa ma lămuriți. Am fost sunat de către o firma de recuperare EOS KSI în care îmi este solicitat sa plătesc suma de 180 lei reprezentand o datorie de la banca Transilvania. M am interesat și am aflat ca este vorba de comisionul ptr cardul de credit ce l am avut la BT. În anul 2013. În anul 2017 BT a cesionat datoria către EOS KSI. Iar acum în 2018 ma stresează cu telefoane sa le plătesc datoria. Ce pot face în aceasta situație? Pot apela la dreptul de prescriere? O zi buna

Alte discuții în legătură

Buna seara am fost executat silit de bt, mi se retine din salariu, ... aetnip aetnip Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi ... (vezi toată discuția)
Nu pot plati creditul urmatoarele 6 luni-ce va face societatea recuperatoare? bgeorge bgeorge In luna iulie 2008 am luat un credit de la BCR in valoare de 3000 euro. Am platit ratele pana in luna octombrie,dar din cauza ratei destul de mari,si pierderea ... (vezi toată discuția)
Cesiune credit dupa executarea silita cristianvasilache cristianvasilache Buna dimineata, Doresc sa stiu daca e legal ca un credit care este deja executat, prin urmare s-a facut poprire pe venit, poate fi cesionat catre o firma de ... (vezi toată discuția)