avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident auto cu vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident auto cu vatamare corporala

Buna ziua,
Este posibil ca persoana autoarea unui accident auto cu vatamare corporala grava sa isi primeasca carnetul inapoi de la politie? Accidentul a fost produs pe fondul depasirii vitezeli legale in localitate(92 km/h) si accidentarea victimei s-a produs in afara carosabilului la 10-15 metri. Victima a necesitat 75 de zile de ingrijiri medicale. Dosarul inca se afla la politie dar politistul care instrumenteaza cazul a fost amenintat de avocatul inculpatei ca va fi dat in judecata pentru ca a retinut carnetul autoarei.
Cel mai recent răspuns: Cristea_C , utilizator 07:39, 13 Decembrie 2012
1. invinuitului i se da o dovada de prelungire drept conducere nu i se da permisul

2. dreptul de a acorda prelungirea se da de catre procuror in cadrul urmaririi penale si de catre judecator in cursul judecatii
Buna ziua,
Inseamna ca nu ne-am inteles. Eu am intrebat in primul post de carnet nu de dovada si inteleg ca nu poate fi tras la raspundere procurorul pentru ca nu a dat acea dovada.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada de circulatie permis suspendat pentru alcoolemie cryssa_pink cryssa_pink Buna ziua, Am urmatoarea situatie, unchiul meu a facut un accident doar cu daune materiale, iar altestarea cu etilotestul avea alcoolemie 0,86. I-au ridicat ... (vezi toată discuția)
Inculpat art 184 cp elenamuscalu elenamuscalu inculpat trimis in judecata pentru vatamare corporala din culpa.as vrea sa stiu de ce conduce in continuare?nu i s-a retinut permisul? (vezi toată discuția)
Permis suspendat romanr romanr Buna seara...In urma unui accident rutier soldat cu victime(fratele meu,prietena mea) in care cei 2 au suferit rani usoare(nu au depus plangere)...mi-a fost ... (vezi toată discuția)