avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asociat persoana jur straina
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asociat persoana jur straina

Help !!!!!ce acte trebuie sa depun la RC pentru constituire SRL a carui asociati sunt pers jur straine. N u am avut decat sit cu pers fizice rom ( unde depuneam decla asociat si administrator) si nu stiu pentru soc comerciale straine ce acte trebuie sa depun in calitate de asociat.
multam'fain
Cel mai recent răspuns: rusramona , utilizator 13:20, 13 Decembrie 2012
Va trebuie o hot. a persoanei juridice straine prin care hotaraste constituirea noii societati persoana imputernicita perntru a sema actele constitutive etc. un extras de registru si o scrisoare de bonitate bancara din tara de origine
Luati in considerare necesitatea apostilarii, dupa caz, a documentelor care emana de la instiutia la care este inregistrata persoana juridica straina.
Si de asemenea declaratia notariala pe care trebuie sa o dea persoana juridica straina ca indeplineste conditiile prevazute de legea romana pentru a fi asociat/administrator, etc, precum si faptul ca nu are datorii fata de statul roman si ca nu este inregistrata fiscal in Romania.
multumesc mult pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl cu asociat strain OANA GORAN OANA GORAN dragi colegi, ce acte imi sunt necesare pentru a infiinta un SRL CU DOI ASOCIATI UNUL PERS FIZICA ROM SI UNUL PERS JURIDICA STRAINA m-am interesat pe siteul ... (vezi toată discuția)
Apostile Mirona Filipoiu Mirona Filipoiu eu stiam ca apostilele se pun pe declaratii sau procuri notariale daca vin din strainatate. mai nou in momentul in care am inceract sa inregistrez o societate ... (vezi toată discuția)
Persoana juridica straina infiintare srl in romania annemona2000 annemona2000 Buna ziua, Va rog daca este posibil sa ma ajutati cu o serie de informatii. As dori sa stiu procedura de inffintare srl pt persoane juridice din ... (vezi toată discuția)