avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL cu asociat strain
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL cu asociat strain

dragi colegi,
ce acte imi sunt necesare pentru a infiinta un SRL CU DOI ASOCIATI UNUL PERS FIZICA ROM SI UNUL PERS JURIDICA STRAINA
m-am interesat pe siteul ORC dar pentru persoana juridica straina ce acte sa-mi trimita??????
Cel mai recent răspuns: nomada , utilizator 15:14, 16 Ianuarie 2007
- certificat constatator de acolo sau un act asemanator
- certificat de bonitate bancara
- hotararea adunarii generale prin care se hotaraste participarea la constituirea unei s.c. si persoana imputernicita sa semneze actele
- pentru a nu avea surprize, declaratie a societatii data prin reprezentant privind indeplinirea conditiilor de a fi asociat
pe mine ma intereseaza ce costuri implica fondarea unei firme cu un asociat strain - daca sunt costuri speciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat persoana jur straina rusramona rusramona Help !!!!!ce acte trebuie sa depun la RC pentru constituire SRL a carui asociati sunt pers jur straine. N u am avut decat sit cu pers fizice rom ( unde ... (vezi toată discuția)
Srl cu asociat strain OANA GORAN OANA GORAN dragi colegi, ce acte imi sunt necesare pentru a infiinta un SRL CU DOI ASOCIATI UNUL PERS FIZICA ROM SI UNUL PERS JURIDICA STRAINA m-am interesat pe siteul ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social prin cooptare de asociati - formalitati, acte necesare curiosulcuriosilor curiosulcuriosilor Buna seara. Am urmatoarea speta. Am infiintat un srl de curand cu un asociat unic si un administrator ambii persoane fizice si cetateni romani. Acum se ... (vezi toată discuția)